Akupunktur

Vi anvender akupunktur som en del af vores behandlingskoncept.

 

 

Selve akupunkturen bygger på en tusind år gammel lægevidenskab fra Østen med eget diagnose- og behandlingssystem.

Hos os anvender vi nålene som en del af behandlingen, når der lige mangler den sidste balance i kroppen. Tanken og teknikkerne passer godt i i vores opfattelse - vi behandler det hele menneske og ikke kun symptomerne.

Princippet i akupunkturbehandling er, at tynde nåle indsættes i bestemte punkter på huden for at forebygge eller behandle bestemte problemområder. Dette kan være i forbindelse med smertelindring, nedsættelse af spændinger i muskler, sener, led og bindevæv og i særdeleshed ved stress.

I forhold til medicin, der almindeligvis behandler et enkelt symptom, virker akupunktur på hele din krop og organisme. Dvs. at man styrker organerne, således at kroppen "helbreder sig selv".

Man kan ikke sige på forhånd hvor mange behandlinger, der skal til i hvert enkelt tilfælde. Men man kan generelt sige, at kroniske lidelser som regel kræver flere behandlinger end ved akutte tilfælde.

Jeg bruger akupunktur som et supplement til min behandling ved eksempelvis: Spændinger i led og muskler, hovedpine/migræne, hormonelle problemer, frossen skulder, tennisalbue, rygsmerter eller andre sportsskader.