Personlig træning

Med din krop i fokus

Hos mig er personlig træning det jeg siger, nemlig personlig. Du får ikke stukket en omgang basisøvelser i hånden, jeg bygger et forløb sammen med dig, som tager udgangspunkt i dine mål og din krop. Jeg lægger vægt på hvem du er som person, hvad du kan rent fysisk, din alder og selvfølgelig de mål, du gerne vil opnå.

Det er vigtigt for mig, at vi får et godt forløb sammen og at vi sammen skaber rammerne for, at du kommer så tæt på dine mål, som muligt. Hvad enten du ønsker at skabe en sundere livstil, har et ønske om vægttab, har behov for vejledning i forbindelse med en skade eller et bestemt fitnessmål.

Jeg har mange års erfaring inden for personlig træning både på almindeligt motionsniveau og på eliteniveau. Mine klienter kommer med vidt forskellig baggrund og ingen mål er for store eller for små.

Jeg bruger gerne mine erfaringer, som fysioterapeut for eliteidrætsudøvere og har stor viden omkring sportsskader og kroppens begrænsninger og styrker.

Et forløb hos mig kan planlægges, så det passer til din hverdag. Der er mulighed for ugentlig træning sammen med mig eller  hjemmetræning, hvor jeg blot udvikler og planlægger dit forløb.

Jeg kan også vejlede om kost og ernæring læs med her.