Fysioheat / Infrarød varme

Hos os kan holdtræningen være en del af et fysioterapeutisk behandlingsforløb.

FysioHeat

Er en træningsform hvor du kommer hele kroppen igennem, den infrarøde varme og stråling har en terapeutisk effekt, der medvirker til at lindre dine smerter samt frigive en masse affaldsstoffer. Har du en hofteskade, rygskade, knæskade eller lignende er de nedenfor beskrevne holdtyper et oplagt valg, da jeg har sammensat en træningsform hvor jeg tilgodeser alle typer af skader. Træningen er skånsom og har en behandlende effekt på dine skavanker. 

For at opnå optimale resultater er det særdeles vigtigt at din væskebalance er på plads inden du møder op.

FysioHeat Roll & Release

En time med plads til alle. Fokus er på at løsne vævet, som omgiver hele din krops myofascielle væv, også kaldet bindevævet. Vi anvender Blackroll og små bolde til at få adgang til usmidige og stramme områder i kroppen. Vi følger myofascielle meridianerne igennem hele kroppen, hvorved du vil opleve lindring af eventuelle smerter og øget mobilitet. 

Efter træningen vil du opleve en følelse af en blød, afstresset og afspændt krop.

Timen er for dig, der trænger til at dykke ned i kroppen og frigive en masse spændinger.

FysioHeat, stabilitet med små vægte

En Basis-/Intermedia time hvor fokus er på at træne din kropskontrol i et passende flow afbrudt af statiske stillinger, som lige netop træner dig, der hvor du er svag. Der arbejdes med stillinger, der er med til at styrke kroppen og forbedre din kropsholdning.

Du vil føle dig stærkere, i balance og godt gennemarbejdet efter denne time.

Timen er for dig, der har ondt i ryg, knæ, hofte, skulder/nakke og  som derfor skal have basen på plads. På denne holdtype har du muligheden for at styrke en svag ryg, genopbygge styrke i slappe baller og afhjælpe stive skuldre mv. En holdtype med et generelt fokus på at opbygge et stærkere fundament. 

FysioHeat, stræk & styrke i flow

En time for dig med grundstyrken på plads. Via dynamiske og styrkende elementer i et tempofyldt flow, bliver du både stærk og bevægelig på denne holdtype. Der er stort fokus på kvalitet i bevægelserne og der vil i løbet af timen være fokus på core, mave og ryg, så du opnår en bedre balance i din krop.Timen er krævende og derfor guides du igennem øvelserne med stort fokus på din vejrtrækning.

Efter træningen vil du føle, at hver en muskel er blevet presset til det yderste og udrensningen af dine affaldsstoffer er igang. 

Timen er for dig, der er vant til at træne og gerne vil udfordres yderligere. Din kropssammensætning vil ændre sig og du vil automatisk opnå et vægttab, idet din forbrænding er ekstremt høj. Det vigtigste er, at du kommer dine skavanker til livs og får en bedre vejrtrækning - derved en mere afstresset krop, der er i balance.

FysioThomey Intermedia og FysioHeat Stabilitet

En time for dig, der ønsker at kombinere to verdener. Først laver vi opvarmning i salen efterfulgt af pulstræning og styrkende elementer, derefter går turen ind i det infrarøde træningsrum hvor vi forsætter med puls i 5-10 minutter efterfulgt af stabilitet og stræk.

En helt fantastisk sammensætning hvor du opnår at blive presset på både puls og styrke, inden du træder ind i det infrarøderum for at styrke og bløde dit bindevæv op.

Timen er for dig, der er på vej tilbage efter en skade og som forsat skal have fokus på at styrke hele kroppen, men som samtidig trænger til at få pulsen op. Du vil mærke hvordan svenden pibler frem og affaldsstofferne langsomt siver ud af kroppen.