FysioThomey

Hos os kan holdtræningen være en del af et fysioterapeutisk behandlingsforløb.

FysioThomey er en træningsform, der tager udgangspunkt i kroppens unikke sammensætning - der skal være balance mellem alle muskelgrupper. Det er derfor funktionalitet på højt niveau. Øvelserne er skabt og udviklet gennem mange års erfaring med kroppen. Du kommer hele kroppen igennem, der anvendes forskellige remedier og altid med udgangspunkt i egen kropsvægt. Du får pulsen op og sved på panden.

Den holdbaserede træning er unik, da deltagerne får optimalt individuelt udbytte uagtet den enkeltes forudsætning eller skavank. 

FysioThomey Basis

Er for dig som skal have basen på plads og måske døjer med en dårlig ryg, skulder, knæ eller lign. ALLE får sved på panden!

FysioThomey Intermedia

Er for dig som ønsker at få pulsen op med fortsat stort fokus på dig og dine skavanker. Her kommer man godt rundt i samtlige muskelgrupper.

FysioThomey Power

Hele kroppen gennemarbejdes med høj intensitet. Pulsen kommer op, der anvendes forskellige remedier bl.a. vægtstænger og mine bodyslides mv.

FysioCirkel All Levels.

Her varmer vi godt op med god intensitet. Derefter vil vi via forskellige stationer sikre, at deltagerne får en fantastisk træning af hele kroppen.