FysioReformer

Hos os kan holdtræningen være en del af et fysioterapeutisk behandlingsforløb.

'Reformer' er en maskine med en bevægelig plade, som man enten ligger, sidder eller står på. Den har så mange muligheder, at det kun er fantasien, der sætter grænser. Maskinen er desuden udstyret med et fjedresystem, så modstanden kan tilpasses nøjagtigt til den enkeltes træningsniveau og styrke.

Jeg er blevet begejstret for dens funktionalitet, som passer perfekt ind i mit øvrige træningskoncept.

Under hele timen har man sin egen maskine. Alle kan deltage uanset niveau, den form man er i eller skavanker - er du forholdsvis nyopereret har et dårligt knæ skulder eller lignende, så er det her du starter.

Da vi kun er 10 på holdet, bliver der holdt skarpt opsyn suppleret med individuel vejledning.

FysioReformer Basis.

Her er øvelserne enkle. Det foregår i et roligt tempo og der fokuseres på vejrtrækningen. En time hvor man bliver godt gennemarbejdet og med fokus på bevægelighed og ro.

FysioReformer Intermedia.

Tempoet er sat op og øvelserne bliver mere krævende, der vil derfor forekommer flere stående øvelser på dette hold og pulsen kommer op. 

Kravet til styrken reguleres individuelt via fjedresystemet, så alle bliver presset udfra individuelle fysiske forudsætninger.

FysioReformer Cirkel.

Her varmer vi godt op. Derefter sætter vi de 10 reformer op til hver sin øvelse, så vi sikre at du kommer hele kroppen rundt. Der arbejdes 2 x 30 sek ved hver station.