Om Konceptet

Live træning

Højt humør, stemningsfyldt live træning med fysioterapeutisk vejledning

 • Klippekort til live træning
 • Online på PC, mobil eller tablet
 • Fysioterapeutisk holdtræning
 • Stemningsfyldt træning hver uge
 • Køb klippekort med 5 klip ad gangen
 • Ca. 5 min før træning sendes live link til din e-mail
 • Log-in: via, Silkeborg & LIVE Stream
49 kr pr. klip

Personlig tilpasset træning

Skræddersyet træningsprogram og personlig dialog med din online fysioterapeut. Mulighed for ekstra tilkøb fx. genoptræningsprogram.

 • Online på PC, mobil eller tablet
 • Fysioterapeutisk individuel træning
 • Ned til 8 min øvelser tilpasset dig
 • Dialog med din fys. inkl spørgeskema
 • Ingen abonnementbinding - kan stoppes hver måned
 • Log-in: via, Online Træning
129 kr /måned

Mere om konceptet

Visionen bag Thomey online konceptet er enkel: At gøre fysioterapeutisk viden og erfaring med optimering af kroppens funktioner tilgængelig hos dig - uafhængigt af tid og sted. Konceptet henvender sig til at alle, uanset om du er eliteidrætsudøver, under genoptræning eller ønsker at skabe en velfungerende, sund og dynamisk krop.

Som i Institut Thomeys øvrige tilbud er online universet baseret på individuelt tilpasset træning og rådgivning - med fokus på kvalitet i detaljerne og en holistisk tilgang til kroppen.

Konceptet er unikt, idet du får tilsendt de individuelt udvalgte øvelser eller træningssessioner via et personligt login på Thomeys online univers. Det betyder, at du kan tilgå disse, når og hvor det passer dig. Det vil være mulighed for direkte online sparring med en fysioterapeut - som løbende tilpasser øvelserne, så de til enhver tid matcher dit aktuelle funktionsniveau.

Personlig træning

Er du typen der har travlt, arbejder hjemmefra eller er på farten?

Nu kan du holde dig smidig og i god form, lige når det passer dig. Det er hurtigt og nemt, og du skal ikke bruge tid på transport til og fra et træningscenter.

I dette univers tildeler vi dig helt personlige og specifikke trænings-programmer, som er målrettet præcist dine behov og udfordringer. Du skal udfylde et individuelt spørgeskema inden opstart. Netop din kombination af svar er vores grundlag for at skræddersy et unikt program til dig. Der er træninger af forskellig varighed - fra 8 til 60 minutter. Via et personligt login modtager du personlig sparring og vejledning. Du får desuden mulighed for adgang til tidligere LIVE sessions, hvis vi vurderer at de egner sig netop til dig.

Har du en fysisk gene, skavank eller er du i et genoptræningsforløb, så skal du vælge personlig træning og tilvælge genoptræningsmodulet. Således sikrer vi, at træningsprogrammet er skræddersyet dig og dit aktuelle funktionsniveau.

Dyrker du én specifik sportsgren, laver vi sammen et perfekt afstemt trænings-program til netop din sport. 

Kort sagt: HER får du 100% individualiseret træning for 129 kr./måned

Live streamed træning

Er du typen der har travlt, arbejder hjemmefra eller er på farten?

Nu har du mulighed for at holde dig smidig og i god form, lige når det passer dig. Det er hurtigt og nemt, og du skal ikke bruge tid på transport til og fra et træningscenter.

I vores LIVE trænings-univers kan du træne med os direkte (i real tid). Alternativt kan du vælge blandt de seneste fire live streams på det tidspunkt, som passer dig. Trænings-sessionerne har skiftende temaer, og derfor har du altid adgang til varieret træning. Under træningerne modtager du detaljeret vejledning i korrekt udførelse af øvelserne, herunder også forslag til forskellige niveauer af de enkelte øvelser, så alle kan være med.

Vi lægger vægt på at træne med godt humør og at skabe en god stemning, som når ud til dig, så du yder dit bedste. Du vil jævnligt møde gæster, som træner sammen med instruktøren. Længden på træningerne er typisk mellem 30 og 60 min.

Der anvendes jævnligt træningsudstyr. Det fremgår af sitet, hvad der skal bruges af udstyr inden træningen begynder. Mangler du udstyr, så kan det købes HER.

Tilmeld dig LIVE træning med et klippekort med 5 klip, 49kr pr.klip  HER