Om konceptet

Visionen bag Thomey online konceptet er enkel: At gøre fysioterapeutisk viden og erfaring med optimering af kroppens funktioner tilgængelig hos dig - uafhængigt af tid og sted. Konceptet henvender sig til at alle, uanset om du er eliteidrætsudøver, under genoptræning eller ønsker at skabe en velfungerende, sund og dynamisk krop.

Som i Institut Thomeys øvrige tilbud er online universet baseret på individuelt tilpasset træning og rådgivning - med fokus på kvalitet i detaljerne og en holistisk tilgang til kroppen.

Konceptet er unikt, idet du får tilsendt de individuelt udvalgte øvelser eller træningssessioner via et personligt login på Thomeys online univers. Det betyder, at du kan tilgå disse, når og hvor det passer dig. Det vil være mulighed for direkte online sparring med en fysioterapeut - som løbende tilpasser øvelserne, så de til enhver tid matcher dit aktuelle funktionsniveau.

Yderligere information om LIVE Træning klik HER

Yderligere information om Personlig Træning klik HER

Mange mennesker har gennem årene fået bedre sundhed og velvære ved at følge mit træningskoncept! Nu ønsker jeg at udbrede konceptet online til alle jer, som har ønsket konceptet med på farten eller til jer, som ikke jævnligt kan komme til Instituttet i Silkeborg. Selvom konceptet er Online, så tilpasses det naturligvis individuelt til dig. Prøv det, kom igang og mærk forskellen!
Lisa Thomey
Jeg er en "Thomey Online-traveller". Det er fantastisk at medbringe kvalitets-træning på weekendophold, forretningsrejser mv. Det er altid muligt at finde 8 minutter til fx. strækøvelser el en let omgang 'flow', der gør kroppen klar til dagens udfordringer eller kompenserer for mange timer i et fly. Jeg er dog særligt glad for de 30 minutters live-optagelser, som sikrer et grundigt fokus 'on-the-go'.