Personlig træning

Casper U. Mortensen holder formen med personlig træning

Sådan holder Casper U. Mortensen sin grundform med online personlig træning

OL-GULDVINDER træner online hos Institut Thomey.

Vil du også trænen online kan du købe et personlig træning HER

Den olympiske guldvinder i håndbold, Casper U. Mortensen, træner online med Lisa Thomey fra sit hjem i Barcelona.

”Når håndbolden er på pause, er det vigtigt for mig at kunne opretholde min fysiske form. Onlineplatformen hos Lisa Thomey er et godt redskab for mig i de perioder, fordi jeg ved, at træningen har høj kvalitet. Min krop er glad for det,” udtaler han.

Hos veltrænede personer falder grundformen hurtigt uden træning. Bare 14 dage kan reducere muskelstyrken med ca. 33%, konditallet med 10% og øge fedtprocenten markant.

I videoen nedenfor kan du se, hvordan Casper U. Mortensen holder sig i form med online træning hos Lisa Thomey. Øvelserne er nøje udvalgt til hans behov, og det samme kan tilrettelægges for dig.

 

Se på videoen hvordan Casper træner hjemme i sin lejlighed i Barcelona - via Thomey's online univers.

 

Kunne du tænke dig personlig træning, der er skræddersyet til din krop og dine behov? Og samtidig at kunne træne hjemme i din egen stue, når det passer dig? Så er konceptet ”træn med hjernen” hos Institut Thomey noget for dig. 

På vores ONLINE platform har du mulighed for at træne med Lisa Thomey, der har 30 års erfaring med optimering af kroppen. Hun udarbejder personlige videoer til dig, og guider dig i forskellige træningsformer, genoptræning af skader eller skavanker, afspænding af kroppen og øvelser til den gode søvn – alt efter hvad du har behov for. Uanset om du er elitesportsmand eller bare ønsker en stærkere krop.

Videoerne samles i dit personlige træningsunivers, som du kan besøge, når det passer dig. Hør Lisa Thomey fortælle om onlinekonceptet i videoen ovenfor. Tilmeld dig personlig online træning HER

 

 

Se mere