Stemningsfyldt live træning

Live streamed træning

Er du typen der har travlt, arbejder hjemmefra eller er på farten?

Nu har du mulighed for at holde dig smidig og i god form, selvom du ikke kan komme til Instituttet i Silkeborg. Det er hurtigt og nemt, og du skal ikke bruge tid på transport.  

I vores LIVE trænings-univers kan du træne med os direkte (i real tid). Trænings-sessionerne har skiftende temaer, og derfor har du altid adgang til varieret træning. Under træningerne modtager du detaljeret vejledning i korrekt udførelse af øvelserne, herunder også forslag til forskellige niveauer af de enkelte øvelser, så alle kan være med.

Vi lægger vægt på at træne med godt humør og at skabe en god stemning, som når ud til dig, så du yder dit bedste. Du vil jævnligt møde gæster, som træner sammen med instruktøren. Længden på træningerne er typisk mellem 60 min.

Du skal købe klippekort med 5 klip, 49kr pr. klip, derefter kan du tilmelde dig det online hold der passer dig inden på hold oversigten.

Vi kan så sammensætte træningen så den passer til dig/jer som deltager. Herved sikre jeg du får passet din træning, holder din krop stærk og sund.

Du får tilsendt et link ca. 5 min før start som er aktivt i minminimum 24 timer.

 

Der anvendes jævnligt træningsudstyr. Det fremgår af sitet, hvad der skal bruges af udstyr inden træningen begynder. Mangler du udstyr, så kan det købes HER.

Tilmeld dig LIVE træning for kun 49kr pr.klip, køb HER 5 klip af gangen